Tiesitkö, että voit saada taloudellista tukea tai alennuksia purjehduksistamme? Alla vaihtoehtoja. 

Stipendi purjehdukselle: Oman Bursary

Oman Bursary on Sail Training Internationalin alla toimiva rahasto, joka tukee nuorten osallistumista Tall Ships Race -purjehduksille. 

Hakukelpoisuus ja hakeminen

Stipendiä voi hakea kaikki 15-25-vuotiaat nuoret. Stipendin suuruus on 500£.
Haku on helppoa ja tapahtuu seuraavasti:

1. Täytä hakemuslomake Oman Bursaryn sivuilla
2. Valitse ja ilmoita rahastolle purjehdus, jolle haluat osallistua. 
3. Nimeä hakemukseen, mikäli toivot purjehtivasi Vahinella.
4. Lähetä hakemus. Käsittelyajat ovat tyypillisesti nopeita. Huomaathan, että stipendiä voi hakea vain tuleville purjehduksille, ei takautuvasti.

Muut stipendit

Kattojärjestömme, Sail Training Internationalin sivuilta löydät muut rahastot, jotka myöntävät tukea tai stipendejä sail training-purjehduksiin aluksillamme. Tutustu niihin täällä

Alennusta kaikista purjehduksistamme nuorille ja Suomen Nuorisopurjehtijat ry:n varsinaisille jäsenille

Max 29-vuotiaat nuoret pääsevät kaikille purjehduksillemme alennettuun hintaan. Osallistujan tulee olla max 29-vuotias purjehduksen alkaessa.
Tarjoamme myös kaikille Snupujen perusjäsenille (14-29-vuotiaat)  -25% kaikista kuunari Helenan ja Vahinen purjehduksista. Hinnat on laskettu valmiiksi varausjärjestelmässä. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Snupualennuksen edellytyksenä on kuluvan kauden maksettu Suomen Nuorisopurjehtijat ry:n jäsenmaksu. Lisätietoja jäsenyydestä voi kysyä suoraan Snupuilta.

Osallistumismaksuvapautuksia tai -alennuksia Suomen Purjelaivasäätiön purjehduksista

Haluamme, että mahdollisimman moni nuori lähtökohdistaan riippumatta pääsee kokemaan samat seikkailut vesillä, kuin olemme itse kokeneet. Mikäli olet max 29-vuotias ja kiinnostunut purjehtimaan kanssamme, mutta taloudellinen tilanteesi ei salli osallistumista, kirjoitathan meille vapaamuotoisen hakemuksen osallistumismaksuvapautuksesta tai -alennuksesta täällä. Maksuvapautuksia ja -alennuksia myönnetään harkinnanvaraisesti jatkuvan haun periaatteella. Lisäohjeet hakemuksen tekemiseen löytyy hakemuspohjasta.