Tiesitkö, että voit saada taloudellista tukea tai alennuksia purjehduksistamme? Alla vaihtoehtoja. 

Stipendi purjehdukselle: Oman Bursary

Oman Bursary on Sail Training Internationalin alla toimiva rahasto, joka tukee nuorten osallistumista Tall Ships Race -purjehduksille. Kuunari Helenan Tall Ships Race -purjehdukset kuuluvat rahaston stipendien piiriin.

Hakukelpoisuus ja hakeminen

Stipendiä voi hakea kaikki max 25-vuotiaat nuoret. Stipendin suuruus on noin 500 euroa.
Haku on helppoa ja tapahtuu seuraavasti:

1. Täytä hakemuslomake Oman Bursaryn sivuilla
2. Valitse ja ilmoita rahastolle purjehdus, jolle haluat osallistua. Kuunari Helena osallistuu Tall Ships Race 2022 legille Esbjerg-Harlingen (Race leg 1). 
3. Nimeä hakemukseen, mikäli toivot purjehtivasi Helenalla. HUOM! Stipendiä voi hakea myös ulkomaisten alusten sail training -purjehduksiin!
4. Lähetä hakemus. Käsittelyajat ovat tyypillisesti nopeita. Huomaathan, että stipendiä voi hakea vain tuleville purjehduksille, ei takautuvasti.

Muut stipendit

Kattojärjestömme, Sail Training Internationalin sivuilta löydät muut rahastot, jotka myöntävät tukea tai stipendejä sail training-purjehduksiin kuunari Helenalla tai muilla sail training -aluksilla. Tutustu niihin täällä

Alennusta kaikista purjehduksistamme nuorille ja Suomen Nuorisopurjehtijat ry:n varsinaisille jäsenille

Max 29-vuotiaat nuoret pääsevät kaikille purjehduksillemme alennettuun hintaan. Osallistujan tulee olla max 29-vuotias purjehduksen alkaessa.
Tarjoamme myös kaikille Snupujen perusjäsenille (14-29-vuotiaat)  -25% kaikista kuunari Helenan ja Vahinen purjehduksista. Hinnat on laskettu valmiiksi varausjärjestelmässä. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Snupualennuksen edellytyksenä on kuluvan kauden maksettu Suomen Nuorisopurjehtijat ry:n jäsenmaksu. Lisätietoja jäsenyydestä voi kysyä suoraan Snupuilta.

Osallistumismaksuvapautuksia tai -alennuksia Suomen Purjelaivasäätiön purjehduksista

Haluamme, että mahdollisimman moni nuori lähtökohdistaan riippumatta pääsee kokemaan samat seikkailut vesillä, kuin olemme itse kokeneet. Mikäli olet max 29-vuotias ja kiinnostunut purjehtimaan kanssamme, mutta taloudellinen tilanteesi ei salli osallistumista, kirjoitathan meille vapaamutoisen hakemuksen osallistumismaksuvapautuksesta tai -alennuksesta täällä. Maksuvapautuksia ja -alennuksia myönnetään harkinnanvaraisesti jatkuvan haun periaatteella. Lisäohjeet hakemuksen tekemiseen löytyy hakemuspohjasta.