Turku Ålandsbanken Wärtsilä Activ FURUNO FINLAND

  • STAF Online
  • STAF on Facebook

Ålandsbanken

Activ

FURUNO FINLAND

Turku

Wärtsilä

Danfoss

STI

TSR Turku

TSR Kotka

Turku

Danfoss

TUKIJAT

STAF purjehtii puhtaan luonnon puolesta, samaan aikaan Vaconin kehittämät tajuusmuuttajat säästävät energiaa ja rahaa.  Toimimme yhdessä luonnon puolesta.

Danfoss

Vacon kehittää, valmistaa ja markkinoi pienjännitteellä toimivia taajuusmuuttajia sekä yksinkertaisiin että kaikkein vaativimpiin sovelluskohteisiin.

Menestystekijät

* Riippumattomana toimittajana Vacon toimittaa tuotteitaan oman tuotemerkkinsä lisäksi myös OEM- ja brand label -asiakkaiden tuotemerkeillä. Danfoss tuotteet ovat usein asiakaskohtaisesti räätälöityjä. Asiakaslähtöisyys onkin yksi toiminnan menestystekijä.

* Toinen menestystekijä on vahva panostus tutkimukseen ja tuotekehitykseen. Sitä kautta saavutettava tuotejohtajuus sovelluskohtaisten taajuusmuuttajien valmistajana takaa kasvun jatkumisen tulevaisuudessa.

* Vaconin tuotanto- ja jakeluprosessin kivijalkana on verkottuminen ja massaräätälöinti. Vacon tuottaa itse ainoastaan ydinosaamiseensa kuuluvat työvaiheet. Kehittyneen tuotanto- ja logistiikkamallin sekä tuotteiden ohjelmistolähtöisen sovellettavuuden ansiosta Vaconin kustannustehokkuus on alansa parhaita.© STAF Suomen Purjelaivasäätiö | Site Engine By Megative Tmi