STAF :: Suomen Purjelaivasäätiö» In English » På Svenska

» Alkuun | » Ohjeet ja ehdot
Karibian purjehdukset | Rolex Swan Cup | Seikkailupurjehdus
The Tall Ships Races

Miehistöön ovat tervetulleita erityisesti 15-25 -vuotiaat nuoret, mutta vanhemmillekin purjehtijoille on muutamia paikkoja tarjolla.

Voit liittyä Snupuksi, mikäli olet osallistunut Purjelaivasäätiön tai vastaavan organisaation purjehduksille. Liittymislomake


TSR-purjehduksilla koet kilpapurjehduksen huumaa, kansainvälistä humua ja tunnelmaa vierailusatamissa ja tiimihenkeä omalla aluksella. Reissut kestävät kahdesta kolmeen viikkoa ja koostuvat sekä useita vuorokausia kestävästä matkapurjehdusosuudesta että osallistumista vierailusatamien järjestämään monipuoliseen ohjelmaan.

Suurten purjelaivojen kilpailun järjestää Sail Training -organisaatioiden kansainvälinen kattojärjestö Sail Traingin International (STI). Tapahtuma vierailee Itämerellä joka neljäs vuosi. Kesällä 2003,2009 ja 2013 sadat tuhannet tutustuivat laivoihin Turussa, ja Kotkassa 2007, Helsingissä 2013 sekä Kotkassa ja Turussa 2017. Nyt voit myös varata paikan Tall Ships Race 2018 Pohjanmerellä.

Jos olet tekemässä varausta usealle henkilölle, ota yhteys toimistoon 096852616 tai 0405957140. Tarkistamme, että kaikille on tilaa halutulla osuudella. Pääset tekemään paikkavarauksen vihreästä 'Info' -napista, joka näkyy vain jos tilaa vielä on. Verkkomaksuohje; Jos olet oikeutettu jatkolegialennukseen, maksa vain varausmaksu ja ilmoita toimistoon.Purjehduksen reittiä klikkaamalla avautuu reittiselostus. Sen alussa on värikoodi joka kertoo merialueen vaativuudesta. Voit lukea lisää luokituksesta, kohdassa MERILALUEEN VAIKEUSASTE.


Hinta

Alus

Nro

Legi

Lähtö

Tulo

Info


ColdFusion © Megative Tmi