STAF :: Suomen Purjelaivasäätiö» In English » På Svenska

» Alkuun | » Ohjeet ja ehdot
Karibian purjehdukset | Rolex Swan Cup | Seikkailupurjehdus
Nuorisopurjehdus

Purjelaivasäätiön nuorisopurjehdukset tarjoavat 14-19 -vuotiaille toimintaloman merihenkisessä ympäristössä. Noin viikon mittaisten reissujen aikana tutustutaan Suomen rannikon ja Itämeren lähialueiden parhaisiin kohteisiin, kuten esimerkiksi Maarianhaminaan, saariston idyllisiin pikkukyliin, Visbyhyn...

Aiempi purjehduskokemus ei ole tarpeen, vaan noin viikon mittaisen matkan aikana opetellaan yhdessä purjehduksen ja merenkulun perusteita käytännön kautta. Varsinaisesta purjehduskurssista ei kuitenkaan ole kyse. Pääpaino on tekemällä oppimisessa, tiimityössä ja uusien kokemusten ja ystävien saamisessa.

Purjeiden käsittelyyn, aluksen ohjaamiseen, ruuanlaittoon, tiskaukseen ja muihin tehtäviin osallistuvat kaikki oppilaspurjehtijat vuorollaan. Opastuksesta vastaavat sekä aluksen kokenut runkomiehistö että gasti, aiemmin säätiön purjehduksella mukana ollut nuori. Sekä merellä että satamissa on tietysti myös vapaa-aikaa.

Suosittelemme lämpimästi liittymistä Suomen Nuorisopurjehtijoihin. Liittymislomake

Jos olet tekemässä varausta usealle henkilölle, ota yhteys toimistoon 096852616 tai 0405957140. Tarkistamme, että kaikille on tilaa halutulla osuudella. Pääset tekemään paikkavarauksen vihreästä 'Info' -napista, joka näkyy vain jos tilaa vielä on.

Jos olet oikeutettu alennukseen, maksa vain varausmaksu ja ilmoita toimistoon. Emme myönnä päällekkäisiä alennuksia.Purjehduksen reittiä klikkaamalla avautuu reittiselostus. Sen alussa on värikoodi joka kertoo merialueen vaativuudesta. Voit lukea lisää luokituksesta, kohdassa MERILALUEEN VAIKEUSASTE.
Hinta

Alus

Nro

Legi

Lähtö

Tulo

Info


ColdFusion © Megative Tmi