STAF :: Suomen Purjelaivasäätiö» In English » På Svenska

» Alkuun | » Ohjeet ja ehdot
Junnupurjehdus | Karibian purjehdukset | Nuorisopurjehdus | Rolex Swan Cup | Seikkailupurjehdus | The Tall Ships Races


Kuunari Helena on Purjelaivasäätiön lippulaiva, joka on rakennettu vuonna 1992 varta vasten koulupurjealukseksi.

Helena on kaunis ja nopea, hyvin varusteltu alus. Pentteristä löytyy liesi, pakastin, mikroaaltouuni ja jääkaappi. Sisätilat ovat toimivat, joskin hyttitilat koulupurjelaivatyyliin ahtaat.

Helenan takila mahdollistaa monia erilaisia purjeyhdistelmiä ja purjehtiessa ei tule koskaan aika pitkäksi. Laiva herättää ansaittua huomiota jokaisessa vierailusatamassa.

Hinta

Alus

Nro

Legi

Lähtö

Tulo

Varaa


625.00 Kuunari Helena
T1421
Sunderland (Eng) - Esbjerg (Den) TSR Race leg 1

Kuunari Helenan ensimmäinen osuus vuoden 2018 Tall Ships Race-tapahtumassa alkaa Englannin Sunderlandista ja päättyy Tanskan Esbjergiin.
Osuuteen kuuluu, kilpailun ohella, kaksi päivää TSR-ohjelmaa Sunderlandissa ja kaksi päivää Esbjergissä. Pääset siis kokemaan koko miehistölle suunnatun ohjelman kahdessa eri kaupungissa.

Jotta voisit tulla mukaan on sinun oltava iältäsi 15-25 vuotias. Jos täytät 15 osuuden aikana olet oikeutettu osallistumaan. Jos täytät 26 tapahtuman aikana se ei sulje sinua pois. Sunderlandiin matkustaessa kannattaa käyttää Newcastlen kenttää ja paluu Suomeen sujuu parhaiten Kööpenhaminan / Kastrupin kautta. Molempiin lentoihin on löydettävissä selvästi alle 200 euroa maksavat liput.
13.07.2018 20.07.2018

ColdFusion © Megative Tmi