STAF :: Suomen Purjelaivasäätiö» In English » På Svenska

» Alkuun | » Ohjeet ja ehdot
Karibian purjehdukset | Rolex Swan Cup | Seikkailupurjehdus


SY Vahine on Nautor Swan tuoteperheseen kuuluva legendaarinen Swan 65. Swan 65 on mm. ainoana sarjavalmisteisena veneenä voittanut Whitbread Around the World kilpailun. Vahine on klassisen tyylikäs 65 jalkaa pitkä ketch-tyyppinen vene. Sisutus on tyypillistä laadukasta ja tyylikästä Nautor Swan designia. Majoituskapasiteetti, 2 hengen (3kpl) ja neljän hengen hyteissä, on 2+10. Vahinen muuhun varustukseen kuuluu mm. 3 WC:tä ja suihku. Pentteri on hyvin varustettu ja aluksessa on myös 230V järjestelmä.
Hinta

Alus

Nro

Legi

Lähtö

Tulo

Varaa


875.00 Swan 65 Vahine
K1454
St.Marten-Saba-St.Kitts&Nevis-Antigua-St.Barths-St.Marten


Swan 65 SY Vahine odottaa Fort Luisin satamassa (vaihtoehtoisesti Simpson Bay)josta lähdemme liikkeelle kohti Saabaa. Saban jälkeen jatkamme kaakkoon kohti St.Kitts&Nevis josta matka jatkuu edelleen kohti Antiguaa.

Antigua on kuuluisa hyvistä sukelluspaikoistaan. Antigualta jatkamme kohti "ruotsalaissaarta" St.Barthsia. Tämä pieni saari on pariin otteeseen kuulunut Ruotsille ja kadun nimet todistavat edellen tätä ajanjaksoa saaren historiasta. Täältä alkaa viimeinen osuus joka vie Vahinen St.Martenille Fort Louisin satamaan.
04.03.2019 13.03.2019

ColdFusion © Megative Tmi