Wärtsilä FURUNO FINLAND Ålandsbanken Turku Activ

  • STAF Online
  • STAF on Facebook

Ålandsbanken

FURUNO FINLAND

Activ

Wärtsilä

Turku

Danfoss

Turku

Danfoss

STI

TSR Kotka

TSR Turku

Tietoa matkan varanneille

Tervetuloa mukaan purjehtimaan! Kun olet maksanut varausmaksun, sinut lisätään automaattisesti osallistujaluetteloon. Jos olet antanut sähköpostiosoitteesi ilmoittautumisen yhteydessä, saat automaattisesti varausvahvistuksen. Erillistä vahvistusta ei siis lähetetä.
Purjehduskirje, varusteluettelo, osallistujalista ja loppulasku lähetetään osallistujille viimeistään noin kuukautta ennen lähtöpäivää.

Lähtöpäivänä alukselle kokoonnutaan puolilta päivin, ellei muuta ilmoiteta. Purjehdus päättyy samoin puolita päivin päätöspäivänä. Yleensä alus on paluusatamassa mahdollisuuksien mukaan jo edellisenä iltana. Mahdolliset lennot voi siis varata näiden aikataulujen mukaan. Tietysti päivä tai pari lähtö- ja tulosatamassa jos mahdollista ovat mukava lisä lomaan.

Matkavakuutuksen on oltava voimassa purjehduksen aikana. Jos purjehduksesi suuntautuu ulkomaille, tarvitset voimassa olevan passin. Muu varustus kannattaa rajoitteisten säilytystilojen vuoksi pitää mahdollisimman kevyenä. Toki kylmillä vesillä lämpimiä vaatteita tarvitaan riittävästi. Erityisiä purjehdusvarusteita ei tarvitse hankkia, mutta huomaathan, että auringon UV-säteily on merellä voimakasta. Hyviä aurinkolaseja ja kunnollista päähinettä suositellaan. 
Jos sinulla on kysyttävää ennen purjehdusta, Purjelaivasäätiön toimisto auttaa mielellään, sähköposti stafinfo [ ~at ~ ] staf.fi tai 09-6852616. Varmimmin meidät tavoittaa puhelimitse ma-to klo 10-14.© STAF Suomen Purjelaivasäätiö | Site Engine By Megative Tmi