Seikkailu kuuluu kaikille - tue lasten ja nuorten pääsyä vesille

Mielestämme jokaisella lapsella ja nuorella tulee olla mahdollisuus päästä vesille ja kokea maailman kaunein saaristo yhdessä samanikäisten kanssa. Purjehdus ei ole etuoikeus: se kuuluu kaikille! Joulukeräyksen avulla tuemme sellaisten lasten ja nuorten osallistumista kuunari Helenan purjehduksille vuonna 2022, joilla ei muuten siihen olisi mahdollisuutta.

Purjehduksilla nuoret itse vastaavat arjen pyörittämisestä ja kuunari Helenan liikuttamisesta. Vapaaehtoiset ammattimerenkulkijat takaavat turvallisuuden ja opastavat kaikissa tehtävissä. Nuoren aiemmalla kokemuksella ei ole merkitystä, vaan mukaan voi tulla kuka tahansa: se mitä ei vielä osaa, opetetaan. Kaikilla on oma, tärkeä paikka ja tehtävä osana ryhmää. Purjehduksella yhteisesti jaettu arki luo ystävyyksiä, kasvattaa itseluottamusta ja kehittää tiimityöskentelytaitoja. Ne kantavat pitkälle myös tavallisessa arjessa!”Reissu Helenalla oli todella mahtava, ja antoi pojalleni uuden suunnan tulevaisuuden haaveille. Näin äidin näkökulmasta on ihanin tunne, kun lapsi löytää intohimon ja unelman johonkin, ja tämä kantaa häntä”, kertoo purjehdukselle osallistuneen nuoren äiti.

Kuinka lahjoituksenne auttaa?

Lahjoituksellanne tuetaan nuorten pääsyä purjehdukselle. Tukea myönnetään sellaisille lapsille ja nuorille, joilla ei taloudellisesti muuten olisi mahdollista päästä mukaan seikkailuun. Purjehduksillemme osallistuvat nuoret saavat lainaksi varusteet (paukkuliivit ja purjehdusasun) sekä täysylläpidon.

300 euron lahjoituksella kustannetaan esimerkiksi yhden lapsen osallistuminen junnupurjehdukselle kotimaan vesillä tai tuetaan kahden lapsen osallistumista junnupurjehdukselle 150 eurolla.
500 euron lahjoituksella kustannetaan esimerkiksi yhden nuoren osallistuminen purjehdukselle Itämeren alueella tai tuetaan kahden nuoren osallistumista purjehdukselle 250 eurolla.
1000 euron lahjoituksella esimerkiksi 20 lasta tai nuorta pääsee päiväksi kokeilemaan vesillä oloa ja nostamaan isopurjetta yhdessä: tutustumaan ja keräämään rohkeutta isompia seikkailuja varten!

Lahjoitustavat

Helpoin tapa lahjoittaa on tehdä pankkitilisiirto mille tahansa lahjoitussummalle Suomen Purjelaivasäätiön lahjoitustilille FI58 6601 0010 7160 58 (Ålandsbanken). Kirjoita tilisiirron viestiksi “joulukampanja + yhteyshenkilön sähköpostiosoite”. Mikäli tarvitset lahjoituksesta kuitin, tilaa lasku osoitteesta stafinfo@staf.fi. Ilmoita viestissäsi lahjoitussumma ja laskutustiedot.

Keräystunnukset

Lahjoittajat saavat kiitokseksi valmiin jakokuvan somessa käytettäväksi ja Tarinoita mereltä -koosteen Helenan kesästä 2022 (lähetetään syksyllä 2022) Somejakokuva ja Tarinoita mereltä -kooste lähetetään ilmoittamaanne sähköpostiosoitteeseen. Jakokuvalla voitte viestiä omalle lähipiirillenne tai sidosryhmillenne, että tuette Suomen Purjelaivasäätiön tekemää työtä.

Pienkeräysnumero

Pienkeräysnumero RA/2021/1281, joka on voimassa ajalla 18.10.2021 - 31.12.2021 ja kattaa koko Suomen Ahvenanmaata lukuun ottamatta. 
 

Kysyttävää?

Kaikissa joulukampanjaa koskevissa kysymyksissä olethan yhteydessä stafinfo@staf.fi