Activ Turku Wärtsilä FURUNO FINLAND Ålandsbanken

  • STAF Online
  • STAF on Facebook

Activ

Turku

Wärtsilä

Ålandsbanken

FURUNO FINLAND

Danfoss

Danfoss

TSR Kotka

Turku

TSR Turku

STI

TOIMISTOSIHTEERIN TEHTÄVÄ

Suomen Purjelaivasäätiö, Sail Training Association Finland, on yli 40 vuotta sitten perustettu organisaatio, jonka tehtävänä on järjestää Sail Training -purjehduksia erityisesti nuorisolle. Säätiön toiminta perustuu vapaaehtoistyöhön. Alusten miehistönä toimii noin 220 merenkulun ammattilaista ja purjehduksen aktiivista harrastajaa, jotka opastavat ja kouluttavat nuoria ja aikuisia Sail Training -purjehduksilla.

Etsimme nyt

Toimistonorppaa vakituiseen työsuhteeseen

Tarjoamme näköalapaikan Pasilan ytimessä, loistavien liikenneyhteyksien varrella, ja mahdollisuuden oppia purjelaivan varustelusta ja purjehduksesta, sekä päästä markkinoimaan Suomen Sail Training – laivaston lippulaivaa Kuunari Helenaa ja siten edistämään suomalaista nuorisopurjehdustyötä. Toimistosihteerin tehtäviin kuuluvat mm:

  • toimiston asiakaspalvelu ja puhelimeen vastaaminen
  • toimiston juoksevien asioiden hoito
  • laskutus ja varausjärjestelmän ylläpito
  • markkinointi- ja opetusmateriaalien tuottaminen ja taittaminen
  • sosiaalisen median ylläpito ja kehitys
Tehtävässä vaaditaan tarkkuutta, kykyä hallita rutiineja, järjestelmällistä ja itsenäistä otetta työhön sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Työ edellyttää erinomaista suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa. Ruotsin ja englannin kielitaito katsotaan eduksi. Toivomme, että sinulla olisi kokemusta taitto- ja vektorigrafiikkaohjelmista sekä markkinointimateriaalien teosta. Vähintään kiinnostus purjehdusta kohtaan on edellytys työssä menestymiselle. Merenkulun pätevyydet (esim. vuokraveneen kuljettajankirja tai vahtimies) katsotaan eduksi.

Työaika on noin 26 h viikossa (pääsääntöisesti ma–to). Palkkaus tehtävänkuvan ja valittavan henkilön aiemmasta kokemuksesta riippuen.

Toimita vapaamuotoinen hakemus ja CV palkkatoiveineen osoitteeseen stefan.abrahamsson ~at ~staf.fi viimeistään 31.5.2017. Merkitse viestin otsikkoon tunnus ”toimistosihteeri”.
Lisätiedot:
Toiminnanjohtaja Stefan Abrahamsson, arkisin klo 12-16. Puh. 040-5957140,
stefan.abrahamsson~at ~staf.fi.
 © STAF Suomen Purjelaivasäätiö | Site Engine By Megative Tmi